FÉVRIER

Una cançó que s’havia de transformar a un començar de nou, a unes esperances i a uns contrapunts dolços.

Aquesta esperança i el desig de primavera em va portar a fer uns postres amb pera i xocolata. La pera per a mi li donava aquest punt de primavera. Però no oblidem que a la cançó és Febrer i que encara vé molt de gust els postres contundents com el de xocolata (de fet vé de gust tot l’any no?) però hi vaig posar la primavera, la pera a trossets.

Ah! i per si no n’hi havia prou, hi vaig posar mousse de xocolata! la part més lleugera però que també ressaltés una altre textura de postres.

En definitiva, una cançó dolça i plena d’esperances!

És la última del disc i és també la que ells van menjar com a últim plat del disc quan vam fer la segona part del maridatge de cançons i gastronomia.

I com sempre escric,,, si voleu la recepta em podeu escriure a bonacuina@hotmail.com i jo us respondré encantat!

_MG_2655

 

Enviar comentari