Un dia, una data, mil explosions d’orgasmes!

A partir d’avui fins al 23 de Maig començareu a veure el naixement d’una fera ferotge!

A partir d’avui doncs i cada dilluns us aniré donant pistes i camins per transitar plens de sorpreses!

Em fa molta il·lusió iniciar-ho avui dilluns 11 d’Abril ja que estem en plena primavera i les sorpreses també s’han d’alterar!

Veureu que us un secret guardat amb diferents claus ja que potser us arribarà a les vostres orelles per ràdio macuto, però encara que així sigui, les sorpreses finals estan guardades amb la clau mestre, sense ella no ho podreu saber del tot.

Una aventura neix a partir de la inquietud que puguem tenir, una aventura neix a partir del que puguem somiar desperts i despertes! Una idea per molt boja que sigui sempre hi hauran bojos i boges que us seguiran. Curiosament si surten bé les idees fan que la paraula “boig” fugi del vocabulari i neixen paraules d’admiració! Per tan lluiteu i somieu desperts!

La pista d’avui dilluns ja us l’he escrit, només cal que mireu sota el llit per si hi teniu monstres i si els hi teniu els envieu a pastar fang! Avui és el dia perfecte per fer fugir els fantasmes i records que us fan mal… avui, com ahir és dia per despertar i mirar en binocles el 23 de Maig.

No sóc excursionista ni escalador tampoc runner o corredor d’espais galàctics, només sóc una persona que li fa una il·lusió  fora de mides anar fent aquest joc de pistes fins el dia clau amb totes i tots vosaltres!

Algunes persones que m’estigueu llegint si em coneixeu ja sabeu que us podeu esperar qualsevol cosa en diferents graus de bogeria però aquesta peta qualsevol termòmetre calculador d’ella.

En fi joves, comenceu a posar-vos l’embut al cap ja que en breu anireu sabent més petites històries que creixen pels vorals dels camins incerts! Els marges dels camins a vegades hi trobem els somnis amagats darrera una preciosa flor! Cal mirar la flor però no hem d’oblidar la terra que la fa créixer!

Cada gota de pluja que caigui aquesta primavera serà un nou compte enrere per la sorpresa final (si és que hi ha finals on puguem posar tanques).

Si ho heu llegit fins al final, us estimo i si no també, que carai!

gat

 

Enviar comentari