Quin pollastre!Pakis sense límits!

 

pollo

 

Avui he entrat a un “Pakis menja àvies” (Pakismenjablog) i la sorpresa ha estat grandiosa; al bell mig de la nevera on hi ha fuets, formatges, mantegues, aigües… hi havia pollastres envasats en unes caixes de cartró ben curioses uns pollastres a punt d’escalfar!

Tampoc faré gaires escarafalls ja que grans marques de supermercat també en venen i estic prou curat d’espants. Un altre dia faré una repassada a segons quins productes envasats!

Però bé tornant al pakis dels nostres amors, quan entro a una d’aquestes botigues em tenen atrapat mirant qualsevol cosa i admirant la forma de mesclar-ho tot! Papers de vàter amb frankfurts o els ous kinder amb piles i encenedors… per a mi és com un parc temàtic dels desastres.

I tornant al pollastre podríeu dir… no en deu vendre ni un! Doncs joves he parlat amb ell i m’ha dit que li volen! I doncs perquè deu ser? Doncs perquè la nostre dignitat molts cops marxa per la butxaca. Si un pollastre d’aquests costa 4’95euros… la nostre ment desenvolupada diu o pensa… amb 10 euros ja mengem tots plegats (parlant d’un diumenge per exemple).

Mengem merda i la tolerem gràcies a l’efecte òptic de la pasta. Però també us diré que molts llocs de pollastres a l’ast venen pollastres mutants (amics de les tortugues ninja) que hi posen olis d’herbes, ben embolicat i apa! Us han cardat un pollastre de 4 ulls i dos culs com si fos la hòstia. I aquests llocs el que saben vendre molt bé son els menjars cuinats… albergínies farcides, fideuàs, arrossos… a certs llocs els hi posaria pena de presó per estafar i cuinar tan malament… a un lloc vaig comprar una fideuà i l’hagués hagut de tornar acompanyada d’una patrulla dels mossos d’esquadra.

El que m’ha sorprès doncs i és la mescla de productes a una mateixa nevera i no ja el fet en sí del pollastre a 4’95. Ens hem tornat uns agarrats i ho estem pagant amb la nostre salut! Ens estalviem 2, 3, 4, 5 euros però a la vegada estem perdent paladar i gust pel menjar.

En fi, feu el que vulgueu! Més faltaria! Però alerta amb els pollastres dels diumenges que normalment són de gimnàs amb tot de sorpreses a la carn del pollastre!

Salut i bons aliments!

Instagram @VDEVINAGRETA

Enviar comentari