“ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN”, NOU LLIBRE!

ELS_MÚSICS_TAMBÉ_MENGEN

El dia 23 de Maig va sortir publicat el meu primer llibre de cuina musical, editat per Ara Llibres, “Els Músics També Mengen”.

És un llibre de cuina? SÍ! És un llibre de música cantada en català? SÍ!

Una mescla ideal per a qui vulgui conèixer receptes de cuina explicades de forma senzilla i divertida o per persones que us agradi la música i tingueu ganes de conèixer més grups de música que potser desconeixíeu.

El llibre també participen els músics explicant la seva relació amb la cuina!

Grups o cantants com… Pepet i Marieta, Albert Pla, Adrià Puntí, Gertrudis, Quimi Portet, Manel, Hora de Joglar, Buhos… etc!

Cuina tradicional amb picades d’ullet al gamberrisme gastronòmic. I amb aquest terme em refereixo a innovar plats o canviar formats dels plats de sempre.

No és una cuina complicada, al contrari, us simplifico la vida amb salses i plats.

El llibre també inclou un codi QR on a través d’ell et pots descarregar la llista de les cançons que formen part d’aquest llibre a Spotify. Podeu cuinar i a la vegada escoltar una llista plena de grups ben diferents però amb una línia ideal per cuinar… aquells moments de la nit, quan fer el sopar és un mal de cap. Amb aquest llibre entrareu a la cuina amb ganes. Som-hi!

En el llibre no hi ha fotos! Hi ha il·lustracions del gran amic Rubén Bravo. Un llibre diferent fins i tot en aquest sentit ja que ell agafa els productes o receptes i ho transforma en uns dibuixos fantàstics! Ideal per entretenir els més petits de la casa (o els més grans, evidentment!!).

Està editat per les cracks d’Ara Llibres, per a mi és i serà una experiència brutal treballar amb un equip com el que tenen.

El podeu trobar a qualsevol llibreria i també a grans superfícies com FNAC, CORTE INGLÉS o a la CASA DEL LIBRO.

En fi joves del cap dret i lliri a la mà, no us vull entretenir més! Espero i desitjo que si el veieu a les llibreries us pugui treure un somriure i si a més a més el compreu i sou una mica més feliços… jo també seré feliç!

SOM I SEREM… IMPARABLES!

Petons entre fogons!

 

Enviar comentari