ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN de gira promocional + sorpreses.

Heus aquí la gira que he fet gràcies al llibre ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN que he escrit jo mateix i que ha il·lustrat en Rubén Bravo. Editat per ARA LLIBRES.

El 23 de Maig sortia a la venda el llibre i en pocs dies ja va començar aquesta magnífica gira de promoció que encara no ha vist el final.

El primer lloc on vaig anar va ser a RNE, més concretament al programa TERRITORI CLANDESTÍ de Ràdio4. Presentat i dirigit per Consol Sàenz

RÀDIO4, TERRITORI CLANDESTÍ. ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN

Després una sorpresa i molt agradable va ser l’entrevista que em va fer en David Sáez dins el programa SONA EN CATALÀ per ràdio Silenci de La Garriga.

SONA EN CATALÀ – ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN

I la traca va ser anar a EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO dirigit i presentat per la Mònica Terribas. Amb mi també hi havia el cantautor Joan Dausà i el mestre pastisser Oriol Balaguer. Senzillament espectacular.

EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO – VIDEO AMB MÒNICA TERRIBAS, JOAN DAUSÀ I ORIOL BALAGUER

Després va venir l’entrevista que em van fer des del programa LA PENYA DEL MORRO de Sant Just Desvern. Presentat i dirigit per Jordi Domènech. En breu posaré l’audio.

I una de les entrevistes que em va fer molta il·lusió va ser a la SER dins el programa ESPÈCIES PROTEGIDES. Presentat i dirigit per l’Oscar Moré. Un equip espectacular. Són unes bèsties.

ESPÈCIES PROTEGIDES – SER CATALUNYA – ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN

I ara us posaré un parell de sorpreses brutalment delicioses on parlen del llibre…

RAC1. AMB MOLT DE GUST – ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN

I més Rac1… a tope.

RAC1. NO HO SER – ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN. MINUT 17.26

 

ELS_MÚSICS_TAMBÉ_MENGEN

 

 

Enviar comentari