Si sóc pesat… ARA SABREU L’ORIGEN.

M’agradaria escriure un breu text per parlar-vos del llibre que he escrit i del que potser ja molts de vosaltres heu sentit a parlar o vist més de mil cops si em seguiu per les xarxes, ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN.

Sí, puc arribar a ser pesat o si més no insistent, però vull ser clar… quants de vosaltres no saltaríeu d’alegria si una editorial com ARA LLIBRES edités el vostre llibre i a més a més en fes ressò mediàtic?

Com ja us haureu respost vosaltres mateixos-mateixes doncs encara us poso una pregunta més… com estaríeu si un cop publicat us recomanen dos cops per la ràdio Rac1 o que la Mònica Terribas us entrevista? O Cadena Ser, Ràdio4 o encara millor la gran revista CUINA et fa una entrevista per un número de la revista en paper?

Doncs com també ja haureu respost, segueixo augmentant… I si de cop presentes el llibre a Casa Usher de Barcelona i està a petar o al mateix restaurant on treballo també el presentem i omplim?

Doncs imagineu ara que us conviden a presentar el llibre a Manlleu i després a Banyoles.

Són moltes preguntes de molt fàcil resposta però que les havia de posar per posar-vos en situació. I és clar que per xarxes es veu o noteu només la publicació que llegiu en aquell instant… la llàstima és que no noteu les emocions plenes de felicitat que em transmeten totes aquestes coses.

Ara seré pare, pare d’una nena que es dirà Abril. Doncs sumeu el que us he escrit abans amb la criatura…. com estaríeu? Radiants i amb ganes de menjar-vos tres mons oi?

Perdoneu per tanta pregunta però com us he dit… necessitava escriureu i que sapiguessiu com em sento.

Ser que potser no haureu arribat fins aquí ja que les xarxes avui dia no ens faciliten llegir més que els descarats encapçalaments de notícies amb fotografies obsoletes.

Però sapigueu que per escriure el llibre ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN vaig estar molt de temps tancat a casa en els meus dies de festa… ho vaig fer molt feliç i ho seguiria fent ja que va ser una gran experiència. Però el llibre no surt sol ni tampoc es reparteix per més de 200 llibreries sol. Tampoc em moc jo sol pels mitjans de comunicació… ja que aquesta feina la porta ARA LLIBRES.

Us dic això també pel preu… Si aneu a filar prim, fileu, però no oblideu l’esforç que totes portem al darrere per fer visible aquest llibre per llibreries i mitjans de comunicació. També per la distribució. No ens inventem el preu i siusplau no feu allò tan lleig de comparar el gruix d’un llibre amb el d’un altre i mirar el preu. Tampoc si hi ha fotos… deixem-nos ja de tonteries estrafolàries i obrim un llibre per llegir-lo.

Com bé sabrà qui el tingui no és un llibre comú dins del sector de la cuina, ja que a part de la cuina hi teniu la música amb la seva relació. Els músics també hi parlen.

A part, és clar, clar de la forma d’escriure cada capítol i recepta.

Sí, sóc pesat però ara ja sabeu el perquè de tot plegat…

En el pot petit hi ha la bona confitura i dins del color groc trobareu aquest matís, el groc gastronòmic, el groc del LLIBRE GROC DE CUINA.

Sense vosaltres res no existiria per tant…

PETONS ENTRE FOGONS

araaaa

 

Enviar comentari