Els MANEL… També mengen!

L’altre dia vaig poder conèixer en el grup de música Manel. Ells també apareixen dins el llibre en format crema de Sant Josep o crema catalana. Em vaig poder treure l’espina amb ells ja que creia que eren uns estirats en persona.

Vaig conèixer les persones que formen Manel i la veritat molt content de trencar un mite de seriosos i poc parladors.

Ells es dediquen a fer música i la poca promoció la fan per necessitat. Us agradaran més o menys però el grup té una línea clara.

En el moment que estava escrivint el llibre ells estaven tancats a l’estudi gravant JO COMPETEIXO i no van poder contestar a unes preguntes pel llibre. Evidentment el món dels músics i el de les cuines tenen molta relació, ja no només en els plats si no en la vida dura i sobretot de disciplina que mereix un disc o un menjador ple de clients.

Un cop un actor em va dir que un restaurant era com una obra de teatre… tot de preparacions i preparacions i de cop s’aixeca el teló i comença la funció. Doncs la música també té aquest grau de gastronomia i teatralitat!

Vaja, que va ser un gust conèixer al grup tan conegut i tan misteriós del panorama català!

Gràcies perdius de cor ample!

Us estimo!

També em podeu seguir i d’una forma més dinàmica a INSTAGRAM sota el nom de @vdevinagreta

manel

 

Enviar comentari