BRAMS a taula!

Dins del menú diari de “La Nova Farga” a Sants vaig fer el plat musical pels BRAMS!

Els “Brams” és un dels grups que he escoltat sempre fins a dia d’avui que encara sonen i fan noves cançons i discs.

Per a ells vam fer la “Torrada XXL de braó rostit al forn”, una torrada ben nostrada com la mateixa banda que ja és part de la nostra vida musical.

Era evident quan volia dedicar el plat al grup que hi havien de lligar diferents factors, un d’ells el producte, evidentment i el que globalment em venia al cap quan pensava amb els “Brams”. Va sortir el braó com una aparició davant meu i així va ser quan vaig començar a imaginar el plat musical. A part del braó hi havia d’haver un element base fort i aquí és quan em va venir al cap fer una torrada amb un pa grandiós que ens acabaven de portar.

Per donar color i contrast de gust hi vaig incorporar uns quants tomàquets xerris tallats a quarts.

Una torrada impressionant que sortia i tot del plat!

Així és com els Brams un bon dia es van convertir en plat musical!

Salut, cuina i música!

Visca els Brams i la mare que els va parir!

Apunt; Quan feia el plat de Brams vaig pensar fins i tot de només fer el plat dedicat en Titot (cantant de la banda) però ràpidament vaig anar cap a la banda en general ja que és el conjunt qui fa Brams!

26024150_10215610429600881_5716585243138108127_o

Enviar comentari