THE TOY DOLLS… a taula!

El grup de música Toy Dolls és un dels grups que sempre he anat escoltant! Aquest grup és un dels referents del punk rock. Sense complexes i amb ganes de donar canya THE TOY DOLLS són un exemple de com fer punk rock sense caure en segons quins tòpics. Ells són únics i ho demostren en cada tema i en cada video que podeu veure.

Amb ganes de guitarres i sons forts però amb una transparència cap al públic brutal. Energia en estat pur, ells són i seran uns indispensables a la meva banda sonora.

Per a ells els hi vam dedicar una hamburguesa d’arròs amb pèsols i pernil amb carbassó a la planxa.

Una hamburguesa molt diferent a les de carn normal, com també el punk d’ells que és molt diferent a altres que podem escoltar. Per a ells aquesta hamburguesa divertida i sense complexes, capaç de competir amb les de 100% vedella!

Apa!

DRfyObIXcAI8QQK

Enviar comentari