SILVIA PEREZ CRUZ… a taula!

Com bé sabeu i si no us ho informo ara mateix… vaig escriure un llibre que es deia i es diu “Els Músics També mengen” i el va editar ARA llibres. Després d’aquesta breu intruducció explicar-vos que m’hagués encantat incloure a la Silvia Pérez Cruz dins el llibre; en aquells moments segons manàger anava d’un lloc a l’altre i no podia contestar un parell de preguntes… fins al final del tancament del llibre vaig esperar però les respostes van ser similars. Per això en el bar-restaurant “La Nova Farga” li vaig dedicar el plat musical dins del menú diari. Aquest cop i persort no m’havia de fiar de terceres persones i per fi em treia una mica l’espina.

Va ser transformada en unes sardines a la planxa amb magrana… per a mi un dels plats que poden representar millor la seva figura musical per la seva posada en escena i per els seus registres plens de colors.

Sempre és un plaer escoltar la seva música però mesclar la seva música amb cuina ja és increíble!

DRql5uRXcAYCORK

 

Enviar comentari