JUANTXO SKALARI + 50è PLATMUSICAL

A LA NOVA FARGA (Carrer Almeria n31, Sants) estem d’enhorabona ja que els 50 PLATS MUSICALS han arribat! I com celebrar-ho d’una manera divertida i diferent? doncs he agafat al primer artista que vaig versionar en el bar i l’hi he fet unes preguntes.

En Juantxo Skalari (exSKALARIAK) va ser el primer i el vaig transformar en una hamburguesa amb bacó i maionesa de pesto. El nom del plat va ser una de les seves últimes cançons… PARTISANA!

Molt amablament m’ha contestat a unes preguntes ben gastronòmiques! A continuació podreu llegir les seves respostes! Visca els PLATS MUSICALS i  visca els músics ben parits!

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Juantxo, després d’haver fet moltes gires per Europa, sud-amèrica… has incorporat algun plat de menjar pel teu dia a dia?

La verdad es que con tanto viaje y cambio de menús, de climas, de costumbres, como poca carne y tiro más hacia menús más vegetarianos.

La cançó PARTISANA dius que també et recorda a la teva àvia… recordes algun plat especial que et cuinés?

La verdad es que por desgracia mi abuela murió cuando yo era muy pequeño. La única relación de recuerdo culinario con ella es que recuerdo que me hacía zumo de naranja por las mañanas y que mientras yo me bebía el zumo ella comía la carne de la naranja sobrante. Supongo que sería una costumbre de las hambres de posguerra…

Saps cuinar? Tens alguna especialitat?

Sí, en mi casa soy yo el cocinero. Una buena tortilla de patatas o una fideuá de pescado es un plato de éxito asegurado

Si et proposo que comparis el problema actual català amb el govern espanyol en un plat de cuina… quin podria ser?

Creo que el gobierno español quiere hacer una tortilla con los líderes independentistas, pero me da que cuando quieran darle la vuelta ya se les habrá quemado y no habrá quien se la coma. Se han pasado tres pueblos en la cocina del gobierno español…

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