GEMMA HUMET… A taula!

Potser no la coneixeu musicalment però és una de les peces clau de la nova fornada de veus femenines dins la música cantada en català. Clar! tranquiles/ls si no la coneixeu, actualment hi ha tanta i tanta informació i grups nous que les veus femenines sempre queden a un racó, a una realitat paral-lela. El cas més heavy d’oblit crec és el de la Ivette Nadal.. però això serà un altra recepeta i text!

La Gemma Humet ens porta la seva veu vestida de nit, vestida per fer canviar coses. Si com sempre ens fixem amb estètica i el poquissim que diuen els mitjans de comunicació aniriem molt malament per escoltar les cançons que canta i fabrica.

Per a ella, aquesta hamburguesa vegana plena de colors. A vegades la diferència és la màxima exponència de qualitat i ella ho afirma amb la seva veu.  Aquesta hamburguesa vol representar tan la seva figura musical com el que aconsegueix projectar amb la seva veu.

Gràcies i a seguir!

DSiNgh8X4AAzb3T

Enviar comentari