La Pegatina… a taula!

Aquest grup és dels que coneixeu o no la seva música de ben segur que n’heu sentit a parlar algun cop.

“La Pegatina” és festa i música a dojo! Són color, són alegria i són uns cracs dins el panorama musical actual. El seu mestissatge beu de molts grups anteriors a la seva època… Podriem dir que hi han referents de Mano Negra, Dusminguet, Amparanoia i un llarg etc!

Per a ells doncs un plat on actualment els cuiners i cuineres l’hem fet molt nostre com és el cús-cús. En aquest cas, però hi afegeixo carn de porc i espècies per acabar de fer un plat amb explosions de gust, una mescla també per fer ballar l’estoimac de felicitat.

Us agradaran o no, però estareu amb mi que són els referents actuals del mal anomenat mestissatge dins del panorama musical català.

I penseu que no només estan de gires pel nostre país petit… ells no paren de viatjar i fer sonar la seva música per arreu del món. És una alegria que grups com ells portin la seva música constantment de viatge!

DRVphWdX4AAWmHS

Enviar comentari