Xavi Sarrià… a taula!

Qui va ser la cara visible dels Obrint Pas es va marcar en solitari. Suposo que tants anys amb Obrint Pas li va venir de gust desconectar i fer un projecte nou on pogués fer i desfer amb més llibertat. Evidentment no dic que amb Obrint Pas no hi hagués llibertat! ho dic per què el públic d’Obrint Pas volia unes coses concretes. En aquest nou terreny pot fer i desfer sense preocupacions. Tot i tenir una línia Obrint Pas, el seu nou projecte beu de les experiències de tots aquests anys amb ells. Com si ell estigués observant tota la seva trajectòria des d’un altre punt de vista i es dedica posar banda sonora a aquests anys. El seu disc es diu “Amb l’esperança entre les dents”.

És un plaer seguir escoltant les seves mogudes musicals amb les seves inquietuds musicals, culturals i polítiques.

Per a ell li vaig dedicar una “Cassoleta de calamar amb salsa de gambes i alls tendres”. Vaig fer aquest plat per a ell ja que d’un plat on el producte és tan arrelat a les nostres cuines com el calamar, la gamba o els alls tendres faig d’ells un canvi d’imatge! El producte és de qualitat però amb tonalitats diferents!

Visca Xavi Sarrià!

195

 

Enviar comentari