EUKZ (El Último Ke Zierre)… a taula!

Parlar de “El Último ke zierre” és parlar de la història del punk rock més veterà i actual. Com en alguns escrits comento jo m’he criat entre Raimon, Llach, Bonet, Ovidi però també i evidentment amb grups com ells.

A les meves cintes casset hi havia tanta mescla de grups i estils que fotia fredat.

Ells però sempre, sempre m’han acompanyat. El seu punk-rock et fa respirar millor i viure d’una altra manera. Per a ells una paella i aquí vaig caure dins un tòpic culinari… VALENCIANS=PAELLA. Ho ser, és molt descarat però em venia molt de gust mesclar la seva música amb una paella ben parida amb carxofes, botifarra i gambes! Un mar i muntanya sempre és benvingut.

El seu últim disc es diu “El mutante del barrio chino” i de fet el plat va ser dedicat aquest disc concretament, per celebrar nou treball d’aquestes feres infernals!

Pit i fogons!

DRBCDqTWAAE8DV8

Enviar comentari