AMPARANOIA… A taula!

Quan un bon dia despertes i la notícia d’aquell dia és que AMPARONOIA tornen… es converteix en un dia ple de felicitat.

És un exercici de nostàlgia fer un plat musical a la fera ferotge del mestissatge, als origens de les “cares b” d’una Barcelona que ressucitava musicalment… a l’AMPARANOIA.

Per bé que ella mai hagués marxat de l’escena musical ja que ella en solitari va seguir fent feina (i molt bona!)

Doncs per ella aquest plat on la tradició es pot mesclar amb un gamberrisme sense límits. Una cassoleta de lluç amb musclos i salsa marinera. Comento el gamberrisme ja que la tradició ens mana unes instruccions ben clares per fer aquest plat però ens ho podem saltar i versionar la salsa amb altres fruits secs, amb o sense pa per la picada (podem posar galetes). Fins i tot en el sofregit hi podem afegir pastanaga (un punt dolç que sorpren).

Per ella doncs aquest “LLUÇ MARINERA”

Salut i bona música!

Enviar comentari